News

Speeddate met de Leergang Buitenlandse Betrekkingen Trainers
05 Jul 2023 - 16:50

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière, net afgestudeerd of is het tijd voor een switch?

Wie weet is de Leergang Buitenlandse Betrekkingen (LBB) de juiste volgende stap voor jou!

Tijdens deze cursus word je in drie maanden klaargestoomd voor een internationale carrière. Vind hier alle informatie over de LBB. In september 2023 start alweer de 78e editie. En plan een speeddate in.

Speeddate online met onze trainers

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je twijfels hebt of de cursus bij je past of dat je vragen hebt over de inhoud van de cursus. Of misschien heb je nog nooit van deze cursus gehoord, maar wel benieuwd of het iets voor jou is. 

Daarom organiseren onze trainers online speeddates van 20 minuten. Isabel, Sebastiaan of Luka staat je graag te woord.

Dit is dé kans om de trainers het hemd van het lijf te vragen. We hopen dat je hierna genoeg weet om te kunnen beslissen of jij je wilt aanmelden voor de Leergang Buitenlandse Betrekkingen.

Plan hier je afspraak.

Komt deze tijd je niet uit? Stuur een mailtje naar lbb@clingendael.org.

Bekijk hier een video die jou introduceert aan de Leergang Buitenlandse Betrekkingen:


 

LBB alumni: overal te vinden

Alumni van de Leergang zijn in tal van verschillende organisaties en branches terechtgekomen. Denk bijvoorbeeld aan de ministeries van Defensie en Buitenlandse Zaken, de Europese Commissie, Amnesty International, Boston Consulting Group​​​, NIMD, de Tweede Kamer, de Europese Raad, de Nationale Politie, het CBI, verschillende politieke partijen en De Nederlandsche Bank.

Marthe van Eckeveld en Rob Schuurmans hebben allebei de Leergang Buitenlandse Betrekkingen (LBB) gevolgd. Ze vertellen in de video hoe zij de LBB hebben ervaren en wat het hun loopbaan gebracht heeft.